Beroepskeuze begeleiding

Neem contact op

Ondersteuning of meer informatie nodig? Dan is het tijd voor actie! 

Laat hieronder je contact gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te kijken of we je van dienst kunnen zijn.

ga naar www.rolcoaching.nl/contact en vul het contactformulier in.

Studenten coaching

  • Wij hanteren een sterk gereduceerd studententarief
  • De aanbiedingen en tarieven zijn enkel van toepassing voor scholieren en studenten
  • Coaching op locatie in Kaatsheuvel en op afstand via Skype behoren tot de mogelijkheden
  • Locatie is uitstekend bereikbaar vanuit Tilburg, Waalwijk, Dongen en Breda
  • Coaching voor studenten is een initiatief van ROL Coaching
Beroepskeuze studenten
Waardering 4.6 uit 5.0 (48 reviews)

Beroepskeuze voor studenten

Wat wil je later worden? 

Dit is een veel gestelde vraag die door scholieren en (aankomend) studenten vaak lastig te beantwoorden is. Een goede beroepsoriëntatie met persoonlijke begeleiding daarbij kan uitkomst bieden. Speciaal voor deze doelgroep hebben wij twee pakketten samengesteld om tot een goed beeld van de beroepsrichting te krijgen en daarmee bijvoorbeeld ook een juiste studiekeuze te maken.

Beroepskeuze Executive € 350,-

Kies je voor de Beroepskeuze Executive dan geef je jezelf de meest uitgebreide analyse op dit moment beschikbaar. We beginnen na het intakegesprek met de talentenanalyse. ROL Coaching is gespecialiseerd in het online assessment TMA Talentenanalyse.

Dit assessment is een zeer uitgebreide en wetenschappelijk onderbouwde methodiek. De analyse is objectief, ontwikkelingsgericht en legt focus op talenten en sterke punten, waarbij psychologische analyses op hoog professioneel en wetenschappelijk niveau uitgevoerd kunnen worden. Het gaat er hierbij om dat jouw talenten en competenties zo goed mogelijk in kaart worden gebracht en om deze zo goed mogelijk te ontwikkelen. Kort samengevat richt het TMA assessment zich op drie belangrijke peilers:

- het in kaart brengen van je talenten;

- het inzetten van je talenten;

- het ontwikkelen van je talenten.

We nemen 1,5 uur de tijd om het uitgebreide rapport door te spreken en eigen te maken. Je kunt dit zien als blauwdruk van jezelf en een uitstekende basis voor beroepsoriëntatie en ter voorbereiding op het solliciteren en persoonlijke ontwikkeling in de toekomst.

Vervolgens ga je ontdekken aan welke voorwaarden je toekomstige werkomgeving moet voldoen. Dit doen we nog zonder te kijken naar specifieke beroepen, dat komt later. Ook kunnen we in dit stadium je Personal Branding onder de loep nemen. We kijken hoe je CV er uit kan komen te zien, elementen die in je sollicitatiebrief naar voren kunnen komen en hoe je internet profiel indruk maakt.

We sluiten af met twee beroepskeuze testen die, na al deze nieuwe inzichten, veel gerichter zullen worden gemaakt. Hierdoor is de kans dat invloeden van buiten af (wat anderen over jou zeggen en je beeld beïnvloeden) jouw test richting geven veel kleiner. We leren je hoe je alle uitkomsten kan gebruiken om toekomstige beroepen / vacatures kan matchen op jou als persoon zodat je wel overwogen keuzes leert maken.

Beroepskeuze Basic € 169,-

Ook hier volgen we de drie stappen zoal hierboven beschreven. We vervangen de TMA Talentenanalyse door een vereenvoudigde competentietest. Daarnaast laten we de cv en sollicitatiebrief analyse vallen. We combineren de omgevingsanalyse en de beroepskeuzetest (eentje), waardoor er één gesprek minder nodig is. Op deze wijze houden we de kwaliteit in stand maar maken we minder diepgang. Jouw voordeel is een goedkoper pakket.

Wil je het nog meer op maat? Kom langs voor een vrijblijvend intake gesprek!

Ook in drie duidelijke stappen naar je beroepskeuze?

 

Vul dan het contactformulier hiernaast in of bel met 06-12524392.